Съвети за поддръжка на зелени площи

Хубавият двор, офис или градина не зависят само от извършването на качествени строително-монтажни работи. Те са основата за прекрасния им вид, но без последващите грижи, вложените усилия и средства биват напразни.

Добре изглеждащата градина изисква много труд, грижи и постоянство. Тя е жива материя, която непрекъснато се променя и изисква много знания за спецификата на всяко растение и предотвратяване на възможните нападения от различни болести и вредители.

Ние се занимаваме с поддържане на зелените площи на частни и обществени терени, офиси, магазини и дворове на къщи.

Предлагаме целогодишна абонаментна поддръжка на дворове, еднократни посещения и консултации. В зависимост от нуждите на вашето зелено пространство, можем да изготвим индивидуална оферта, съобразена с желания ефект и разполагаем бюджет.

При нас може да ви бъде изготвен индивидуален план, съобразен с нуждите на вашето зелено пространство, интензивност на посещенията, съобразно определения бюджет и очакванията за вида на вашата градина.

Работим с професионална техника и квалифициран персонал. Поддържаме, както екстериорни, така и интериорни градини, саксийни растения в офиси и офис гради, хотели и ресторанти.

Предвижданите дейности по поддържане са съобразени с всяко растение и неговите изисквания и нужди.

Косене на трева с моторна косачка
Поддръжка на градина
Поддръжка на зелени площи
Ръчен аератор за трева